28 de maig de 2022
TERMINOLOGIA D’ANÀLISI QUÍMICA QUANTITATIVA
Cerca per:
Idioma:
 
Mot, fragment de mot o sintagma a cercar
Cerca
Introducció Autor Abreviacions Edició en línia Ajuda
Creative Commons License
 
Imprimeix
Autor
Daniel C. Harris (Brooklyn, Nova York, 1948) es va llicenciar en química al Massachusetts Institute of Technology (1963) i a l’Institut Tecnològic de Califòrnia (1970). Va ser investigador postdoctoral a l’Albert Einstein College of Medicine (Nova York). Després de fer classe a la Universitat de Califòrnia entre 1975 i 1980 i al Franklin and Marshall College entre 1980 i 1983, es va traslladar al Naval Air Systems Command a China Lake (Califòrnia), on ara és un científic sènior i un membre valorat.

Mentre era professor a la Universitat de Califòrnia, va fer còpies relligades del material de les seves classes per als alumnes. Alguns representants d’editorials es van interessar per aquest volum i, així, la primera edició de Quantitative Chemical Analysis es va publicar el 1982 i la primera edició de l’obra Exploring Chemical Analysis, el 1996. De tots dos, se n’han fet edicions revisades. Harris també és autor de Symmetry and Spectroscopy (1978) i coautor de Materials for Infrared Windows and Domes (1999).

Daniel i la seva muller, Sally, es van casar l’any 1970. Sally ha col·laborat en l’edició de tots els llibres i la feina que hi ha fet ha estat essencial per garantir-ne la qualitat i precisió.

Font: Macmillan Education